Process Operator

Smit & zoon - Amersfoort
Als Proces Operator ben jij een belangrijke schakel in ons productieproces!

Als Process Operator ben jij een belangrijke schakel in ons productieproces. Je bedient o.a. procesapparatuur en inspecteert en controleert technische installaties.
Heb jij een VAPRO B afgerond en heb jij ervaring als proces operator? En heb je daarnaast affiniteit met batchgewijze productie en DCS/PLC-procesbesturing?
Waar? Bij Smit & zoon in Weesp, een bekende speler op het gebied van het ontwikkelen van chemische grondstoffen ten behoeve van de leerindustrie.

Klinkt dit interessant in je oren? Lees dan verder!

Process Operator
Amersfoort, 5-ploegendienst

Wat ga je doen?
Je bent een belangrijke schakel in ons productieproces. Je produceert in een hoogwaardige chemische productieomgeving de chemicaliën voor de leerverwerkende industrie. Je bedient procesapparatuur, neemt monsters, analyseert deze, inspecteert en controleert technische installaties. Daarnaast laad en los je tankauto’s, verwerkt één en ander administratief en voert overige werkzaamheden in de plant Amersfoort uit. Je hebt oog voor orde en netheid en draagt actief bij aan het veiligheids- en milieubewustzijn.

Het betreft een functie in een 5-ploegendienst.

Je gaat rapporteren aan de Productie Manager.

 Jouw profiel
•    Je hebt een opleiding VAPRO B en je beschikt over enige jaren ervaring als procesoperator;
•    Je hebt affiniteit met batchgewijze productie en DCS/PLC-procesbesturing;
•    Je bent communicatief vaardig, je werkt secuur en je hebt een flexibele werkinstelling;
•    Je bent bereid in 5-ploegendienst te werken;

Wij bieden jou
Een leuke baan bij een toonaangevend internationaal opererend familiebedrijf. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend: een goed salaris en diverse aantrekkelijke extra’s als 13e maand en variabele bonus. Ook biedt Smit & zoon uitstekende opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

Waar?
Smit & zoon, het in 1821 opgerichte familiebedrijf, ontwikkelt en produceert chemische grondstoffen voor het maken van leer. Wij verkopen onze producten aan leerlooierijen wereldwijd. Zij gebruiken onze producten voor het maken van leer voor bekende merken van tassen, schoenen, kleding, autobekleding en meubels.
Het hoofdkantoor van Smit & zoon is gevestigd in Weesp. Hier bevindt zich ook één van onze fabrieken. Daarnaast hebben wij vestigingen in Amersfoort, Duitsland, Italië, China en India. Dankzij ons grote agentennetwerk kunnen wij klanten overal ter wereld voorzien van onze producten en technische ondersteuning. 
Smit & zoon heeft meer dan 400 medewerkers wereldwijd. Professionals met passie die dagelijks bezig zijn om duurzame topprestaties aan onze klanten te leveren. 

Solliciteren
Herken je jezelf in het profiel en lijkt het jou interessant om te werken voor Smit & zoon? Stuur dan je cv en motivatiebrief aan Daphne Gorgels, Talent Advisor, via onderstaand sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: proces operator, Vapro B, Amersfoort, Utrecht, 5-ploegen 

Solliciteer hier!

Process Operator

Nijverheidslaan 48
1382 LK Weesp
The Netherlands

Smit & zoon
This website makes use of cookies
https://www.smitzoon.nl/285/privacy-policy.htm
More info
Accept