Projectleider Supply Chain

Smit & zoon Weesp
Bezit jij over goede adviesvaardigheden bij het opzetten van internationale Supply Chains en projecten binnen ERP systemen? Bekijk dan deze vacature!

Smit & zoon groeit en daarom zoeken wij een Projectleider Supply Chain die ons Supply Chain (SC) team kan versterken. Heb je een HBO/WO werk en denk niveau, bezit je over goede adviesvaardigheden bij het opzetten van internationale Supply Chains en projecten binnen ERP systemen, heb je meer dan 8 jaar werkervaring in een projectleiders rol?  

Lees dan verder!

Waar? Bij Smit & zoon in Weesp, een gerenommeerde speler op het gebied van het ontwikkelen van chemische grondstoffen ten behoeve van de leer verwerkende industrie.

Vacature Projectleider Supply Chain
Voltijd (40 uur), Weesp, Nederland

Wat ga je doen?
Je wordt verantwoordelijk voor projecten die binnen de SC uitgevoerd op diverse niveaus binnen de organisatie en met partners ten behoeve van het verder ontwikkelen van de huidige Supply Chain processen en het opzetten van de Global Supply Chain.
Je bent verantwoordelijk voor business analyses en periodieke rapportages ten behoeve van informatieverzameling en besluitvorming binnen Supply Chain en Operations. 

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:
•    Je managet projecten die bijdragen aan het verder ontwikkelen van AX ten behoeve van de Supply Chain en werkt nauw samen met de AX provider 
•    Je managet projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van de afdeling Supply Chain en de uitrol van de Global Supply Chain, schrijft projectplannen, beheert en bewaakt deze;
•    Je signaleert externe en interne ontwikkelingen, om de kwaliteit te waarborgen en te verbeteren en doet voorstellen;
•    Je vertaalt data uit de wereldwijde Operations & Supply Chain naar informatie voor het management, om zo effectieve beslissingen te ondersteunen en levert rapportages aan;
•    Je ondersteunt het management en medewerkers door tijdig en juist advies te geven ontwikkeling van de afdeling Supply Chain en de uitrol van de Global Supply Chain.


Jouw profiel
•    Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding in de Logistiek of Technische Bedrijfskunde;
•    Je hebt minimaal acht jaar relevante werkervaring als projectleider of consultant;
•    Je hebt affiniteit met ICT en ervaring met AX;
•    Je bent pragmatisch, proactief en ambitieus;
•    Je vindt het leuk om te werken in een internationale omgeving; 
•    Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om te communiceren met diverse collega’s op alle niveaus en disciplines in de organisatie;
•    Je bent een echte teamspeler, je werkt planmatig en gestructureerd;
•    Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
•    Je kunt omgaan met werkdruk.

Wij bieden jou
Een leuke baan bij een toonaangevend internationaal opererend familiebedrijf. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend: een goed salaris en diverse aantrekkelijke extra’s als 13e maand en variabele bonus. Ook biedt Smit & zoon uitstekende opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

Waar?
Het in 1821 opgerichte familiebedrijf Smit & zoon ontwikkelt en produceert chemische grondstoffen voor het maken van leer. Wij verkopen onze producten aan leerlooierijen overal ter wereld. Zij gebruiken ze voor het maken van leer voor bekende merken van tassen, schoenen, kleding, autobekleding en meubels.
Het hoofdkantoor is gevestigd in Weesp. Hier bevindt zich ook één van onze fabrieken. Daarnaast hebben wij vestigingen in Amersfoort, Duitsland, Italië, China en India. Dankzij ons grote agentennetwerk kunnen wij klanten overal ter wereld voorzien van onze producten en technische ondersteuning. 
Smit & zoon heeft ruim 400 medewerkers wereldwijd. Professionals met passie die dagelijks bezig zijn om duurzame topprestaties aan onze klanten te leveren. 

Solliciteren
Herken je jezelf in het profiel en lijkt het jou interessant om te werken voor Smit & zoon? Stuur dan je cv en motivatiebrief aan Daphne Gorgels, Talent Advisor, via onderstaand sollicitatieformulier.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Trefwoorden: fulltime, Supply chain, AX, Projectleider, Projectmanager, ICT, Technische Bedrijfskunde, Logistiek

Solliciteer hier
 

Projectleider Supply Chain

Nijverheidslaan 48
1382 LK Weesp
The Netherlands

Smit & zoon
This website makes use of cookies
https://www.smitzoon.nl/285/privacy-policy.htm
More info
Accept