AX Applicatiebeheerder

Smit & zoon Weesp
Ben jij de beste AX specialist van Nederland en zoek je meer zelfstandigheid in een baan? Heb je een HBO/WO werk en denk niveau en minimaal 5 jaar ervaring als AX Applicatiebeheerder/Functioneel beheerder in een dynamische omgeving?

Smit & zoon groeit en daarom zoeken wij een AX Applicatiebeheerder die ons IT team kan versterken. Ben jij de beste AX specialist van Nederland en zoek je meer zelfstandigheid in een baan? Heb je een HBO/WO werk en denk niveau en minimaal 5 jaar ervaring als AX Applicatiebeheerder/Functioneel beheerder in een dynamische omgeving? 

Lees dan verder!

Waar? Bij Smit & zoon in Weesp, een gerenommeerde speler op het gebied van het ontwikkelen van chemische grondstoffen ten behoeve van de leer verwerkende industrie.

Vacature AX Applicatiebeheerder
Fulltime/Parttime (32- 40 uur), Weesp, Nederland

Wat ga je doen?

Je beheert en optimaliseert de AX applicatie en ondersteunt daarbij de gebruikers, zodat de continuïteit van het gebruik van de applicatie is gewaarborgd, informatie toegankelijk is en de informatievoorziening wordt gefaciliteerd. Daarnaast ondersteun je de IT manager met IT gerelateerde projecten in een operationele rol.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:
•    Je bewaakt, onderhoudt en beheert technisch de applicatie volgens richtlijnen en standaarden en voert updates en wijzigingen uit conform het IT-beleid in samenwerking met de externe AX partner;
•    Je specificeert en kwantificeert capaciteitseisen met betrekking tot de applicatie en de verhouding tot het IT-landschap;
•    Je ontvangt incidenten en verzoeken, herkent en erkent behoeften, eisen en vragen van gebruikers, registreert deze en bepaalt binnen bestaande kaders de prioriteiten;
•    Je ondersteunt de gebruikers bij het gebruik, de invoering van nieuwe of aangepaste oplossingen en/of applicaties en geeft voorlichting en instructies; 
•    Je signaleert trends in incidenten/verzoeken en zorgt voor een structurele oplossing; 
•    Je zorgt voor oplossingen van incidenten, verzoeken en vragen in samenwerking met de externe AX Partner en je beheert de masterdata in AX.

Jouw profiel
•    Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding in de Informatica of vergelijkbaar;
•    Je hebt minimaal vijf jaar relevante ervaring als AX Applicatiebeheerder in een dynamische omgeving;
•    Je hebt ervaring met de verschillende processen in Microsoft Dynamics AX (Finance, Supply Chain, Logistics, Production);
•    Ervaring met AX implementaties is een pre;
•    Je vindt het leuk om te werken in een internationale omgeving; 
•    Je kan autonoom werken maar ook in teamverband, je werkt planmatig en gestructureerd;
•    Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
•    Je bent pragmatisch, proactief en ambitieus en kunt omgaan met werkdruk.

Wij bieden jou
Een leuke baan bij een toonaangevend internationaal opererend familiebedrijf. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend: een goed salaris en diverse aantrekkelijke extra’s als 13e maand en variabele bonus. Ook biedt Smit & zoon uitstekende opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

Waar?
Het in 1821 opgerichte familiebedrijf Smit & zoon ontwikkelt en produceert chemische grondstoffen voor het maken van leer. Wij verkopen onze producten aan leerlooierijen overal ter wereld. Zij gebruiken ze voor het maken van leer voor bekende merken van tassen, schoenen, kleding, autobekleding en meubels.
Het hoofdkantoor is gevestigd in Weesp. Hier bevindt zich ook één van onze fabrieken. Daarnaast hebben wij vestigingen in Amersfoort, Duitsland, Italië, China en India. Dankzij ons grote agentennetwerk kunnen wij klanten overal ter wereld voorzien van onze producten en technische ondersteuning. 
Smit & zoon heeft ruim 400 medewerkers wereldwijd. Professionals met passie die dagelijks bezig zijn om duurzame topprestaties aan onze klanten te leveren. 

Solliciteren
Herken je jezelf in het profiel en lijkt het jou interessant om te werken voor Smit & zoon? Stuur dan je cv en motivatiebrief aan Daphne Gorgels, Talent Advisor, via onderstaand sollicitatieformulier.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Trefwoorden: fulltime, Functioneel Beheer, AX, Functioneel Beheerder, Applicatie Beheerder, ICT, Informatica, IT, Microsoft Dynamcis, parttime

Solliciteer hier
 

AX Applicatiebeheerder

Nijverheidslaan 48
1382 LK Weesp
The Netherlands

Smit & zoon
This website makes use of cookies
https://www.smitzoon.nl/285/privacy-policy.htm
More info
Accept