Werken bij Smit & zoon

Werken voor een innovatief, internationaal opererend familiebedrijf

OVER SMIT & ZOON

Het in 1821 opgerichte familiebedrijf Smit & zoon ontwikkelt en produceert chemische grondstoffen voor het maken van leer. Wij verkopen onze producten aan leerlooierijen overal ter wereld. Zij gebruiken deze producten voor het maken van leer voor bekende merken van tassen, schoenen, kleding, autobekleding en meubels

Internationaal bedrijf

Het hoofdkantoor van Smit & zoon is gevestigd in Weesp. Hier bevindt zich ook één van onze fabrieken. Daarnaast hebben wij vestigingen in Amersfoort, Duitsland, Italië, China en India. Dankzij ons grote agentennetwerk kunnen wij onze klanten overal ter wereld voorzien van onze producten en technische ondersteuning.

Focus op innovatie en duurzaamheid

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker voor bedrijven binnen de leerindustrie. Smit & zoon speelt een voortrekkersrol op dit gebied. Door duurzame(re) producten en processen te ontwikkelen en onze klanten en agenten te trainen over hoe zij veiliger en schoner kunnen werken, maken wij de leerwaardeketen duurzamer.

Wij zijn dan ook erg trots dat wij de EY Family Business Legacy Award in 2018 in ontvangst hebben mogen nemen.

We are in it for the long run

Consistentie, klantgerichtheid, innovatie en lange termijnfocus is waar Smit & zoon voor staat. Werken voor dit familiebedrijf betekent; werken in een dynamische omgeving, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, korte communicatielijnen, ambitie en een informele werksfeer.
Smit & zoon heeft ruim 300 medewerkers. Professionals met passie, dagelijks bezig om duurzame topprestaties aan onze klanten te leveren.

Wil jij ook werken voor een toonaangevend, internationaal opererend familiebedrijf? Kijk dan bij onze vacatures. 

 

 

 

Video

Smit & zoon does its business with passion, know-how, and loyalty. More about our passion in this video...

Nijverheidslaan 48
1382 LK Weesp
The Netherlands

Smit & zoon
This website makes use of cookies
https://www.smitzoon.nl/285/privacy-policy.htm
More info
Accept